A Szent Korona városai: legyen érték a karácsonyi ajándék!

A Jogar Alapítvány csapata Szentendrei Győző íróval közösen nagy feladatra vállalkozott, amikor elkészítette a történelmi Magyarország Trianon előtti összes városát tartalmazó képes emlékkötetét. A 156 illusztris települést - melyek közel háromnegyede ma már idegen országhoz tartozik - egy-egy korhű képeslap jeleníti meg, ami az ország legnagyobb képeslapgyűjteményével, a Zempléni Múzeummal kötött megállapodás révén vált lehetségessé.

A kiadvány szándékunk szerint nemcsak ismereteket képes átadni, hanem az ezeréves Magyar Királyság jelentette életérzést is megőrzi. Ez azért különösen fontos, mert az elmúlt évtizedekben a régi Magyarország emlékezetét tiltották, tagadták. Akinek ez a kötet ott a könyvespolcán, és akárcsak egyszer kinyitja, biztosan a hatása alá kerül.

A Jogar Alapítvány bátran ajánlja támogatóinak, hogy karácsony alkalmából A Szent Korona városai című albummal lepjék meg szeretteiket. Az igényes kivitelű, keményborítós, csodaszép képeket és befogadható, de mégis velős városismertetőket tartalmazó kötet egész biztosan nem okoz csalódást. Azt pedig talán ki sem kell emelni, milyen fontos lenne, hogy a karácsonyi ajándék valóban időtlen érték legyen...

A könyv megrendeléséhez kattintson ide.

Jogar Alapítvány